Labradorhvalpe f. 20.1.2018

Sorte & gule labradorhvalpe født 20-1-2018

Far: Cosadolce Signed And Sealed (GBSHCH Rocheby State Occasion - Willoughby Sweet As Sugar)

Mor: Cheslabben Black Lily (DKCH(+J) SECH Rally-B Von Hausman's Super Bowler - Cheslabben Yes Dear)

 

3 gule hanner, 1 sort han & 1 gul tæve - alle solgt, se hvalpebilleder herunder

”Seal”, Cosadolce Signed And Sealed, er opdrættet I England og har mange berømte hunde i sin stamtavle, bl.a. Rocheby Old Smokey, ShCh Rocheby Polkadot, Lembas To The Moon And Back og ShCh Rocheby Whisky Mac. Seal bor hos gode venner i Tyskland, hvor han har vundet certifikat på udstilling. Seal er en særdeles velbygget hund med rigtig, tøndeformet brystkasse og supertyk pels, et dejligt glad og venligt temperament og samtidig stor lyst til apportering. Han har mange fine afkom i Tyskland og Belgien. Vi glæder os til at se Seals første kuld hvalpe i Danmark.

"Lily", Cheslabben Black Lily, træner schweiss og apportering, hun er en lille, velbygget hund med rigtig god pels, stor fart og stort talent for flere slags hundesport. Lilys far Shiner er en helt usædvanligt fin og dygtig USA-import, han har sin egen side under vores "labrador males", se menuen til venstre. Lilys mor Yessie har 1.pr. på markprøve B, excellent på udstilling og er kvalificeret til åben klasse på markprøve og workingtest. Som unghund præsterede Yessie at blive nr. 5 ud af over 80 hunde på workingtesten ved den norske retrieverklubs unghundemesterskab, det var helt fantastisk af en meget lidt trænet hund i selskab med nogle af de bedste unghunde fra Danmark, Sverige, Norge og Finland. Lily er som sine forældre en sød og nem hund, der kommer godt ud af det med alle, både mennesker og hunde.

Forældrene er røntgenfotograferet og øjenlyst: de er fri på hofter, albuer, øjne. Ingen kan garantere evigt liv uden nogen form for skader eller sygdomme. Men vi har gjort hvad vi kan for at udelukke de arvelige sygdomme, som man kender arvegangen for og kan teste for: Resultaterne fra DNA-tests af forældre og bedsteforældre gør, at hvalpene ikke kan udvikle hverken prcdPRA, EIC, DM, CNM, HNPK eller SD2.