Gul tæve klar til nyt hjem - solgt:)

Shiner & Soffy: Our Miss Sunshine ER solgt:)

Labradorhvalp: 1 gul tæve f. 5. juni 2019 sælges til jagt, hundesport, udstilling og som *aktiv* familiehund:

Far:DKCH(+J) SECH DECH Rally-B Von Hausman's Super Bowler (USACH CANCH Von Hausman's Bowl Me Over JH - Whitewing Beulahlands Hiccup)

Mor: Cheslabben In The Pink, 1.pr. markpr. (USA-import Greenwood Swamp Rocket - Cheslabben Trendsetter, 1.pr. schweiss, udstilling: excellent)

Cheslabben Our Miss Sunshine, mørkegul tæve efter Shiner og Soffy. Den rigtige hund hvis du vil træne med hunden og deltage på prøver i div. hundesport / jagt. Vaccineret første gang, vant til at køre i bil, introduceret til skud, apportering, vand, trafik, andre hunde & mennesker. Hun er velbygget med supertæt pels.  

Shiner har indfriet alle forventninger og mere til, efter at vi hentede ham som hvalp i USA for snart 10 år siden: Sød, dygtig, sund, pæn - og der er dokumentation for det hele i form af hans titler og meriter på såvel udstillinger som forskellige typer prøver og DKKs mentalbeskrivelse. Han er bl.a. den eneste nulevende labradorhan som er udstillingschampion og har 1.præmie på markprøve A (rigtig jagt, en hel dag). Usædvanligt fine HD- og albueresultater på hans afkom. Læs mere om Shiner på hans egen side i menuen til venstre under "Labrador males". 

Soffy er usædvanligt let at træne, fik 1.præmie på markprøve i første forsøg, er en nydelig hund, klassisk labrador uden overdrivelser, viser stort talent for sporarbejde og kommer på schweissprøve, når hvalpene er rejst til deres nye hjem. Hendes morfar er Clairstone Grand Canyon, en spændende finsk-amerikansk kombination, som findes i menuen under "Labrador males".

Vores hvalpe bliver chippet, får sundhedstjek og vaccination hos dyrlægen, før de er klar til at rejse hjemmefra med vores "hvalpe-vejledning", foder til den første tid i det nye hjem og tilbud om hjælp og rådgivning på hjælp til selvhjælp-basis - vi hjælper gerne med træning og forventer samtidig, at de nye ejere selv er aktive for at træne hvalpen / unghunden. Vi bruger DKKs købsaftale.

Forældre og bedsteforældre er fri på hofter, albuer, øjne. Resultatet af sundhedstests (DNA-tests) af forældre og bedsteforældre gør, at hvalpene ikke kan udvikle prcdPRA, EIC, DM, CNM, SD2, HNPK, lang pels.